Pages

ASK ME .......fill in the boxes with your questions. InsyaAllah, get the answer within 48 hours!

Name:
Email Address:
Kategori Pembaca Pelajar saya
Remaja / Pelajar
Belia / Penuntut IPT
Dewasa
Warga Pendidikan
Komen dan Cadangan penambahbaikan blog.
Kongsikan apa-apa sahaja. Utarakan soalan anda. InsyaAllah, saya akan berusaha menjawabnya.

This contact form was created by Freedback.

Berpindah-MOVING-

assalamualaikum.

Bermula Januari 2012, anwarjauhari telah menjadikan blog http://cikguhairul.blogspot.com sebagai laman utama.

Justeru, laman anwaruitm ini hanya akan digunakan bagi memuatkan entri tahap tinggi yang tidak sesuai dimuatkan di dalam blog cikguhairul.

Walaupun begitu, setiap komen dan maklumbalas (borang freedback) yang pengunjung tinggalkan tetap saya berikan perhatian.InsyaAllah.

Friday, May 25, 2007

selamat bercuti

kepada semua kawan-kawan yang baru bercuti , selamat bercuti.
kali ini saya hanya dapat bercuti selama sebulan, maklumlah terpaksa menjalani kursus TOT fasiliotator UiTM. Kursus yang memberi manfaat kepada saya insyaAllah. kini bertambahlah tanggungjawab yang dipikul, sebagai fasilitator UiTM yang amat-amat di besar tanggungjawabnya.

buat rakan rakan TOT, saya telah menjana yahoo group untuk kita semua . semoga ia dapat digunakan untuk menyalurkan beberapa maklumat yang perlu dan kita dapat bersama-sama ber5kongsi maklumat.
walaupun kita ada frienster yang lebih gla,our , tetapi saya rasa group ini lebih kepada diskusi dan perkongsian maklumat. manakala frienster lebih kepada perkongsian gambar-dan rakan-rakan.

alhamdulillah saya boleh surf dari rumah. maka blog ini insya Allah sentiasa dikemaskini.

apqadila balik ke kampung , perkara yang saya pertama sekali lakukan adalah bertandang ke rumah jiran. jumpa kawan lama dan bertanya khabar kampung. ada beberapa tokoh kampung yang meninggal dunia. dan beberapa anak gadis telah bernikah. jalanraya baru di tar, parit diperbaiki wahana banjir yang melanda tempoh hari.

pelbagai cerita dari kampung yang membawa manfaat untuk kita. dampingilah orang tua di kampung dan berbporaklah dengan mereka. mereka sangat gembira dapat berborak dengan anak muda yang balik dari jauh...tak percaya ? cubalah sendiri.

No comments: