Pages

ASK ME .......fill in the boxes with your questions. InsyaAllah, get the answer within 48 hours!

Name:
Email Address:
Kategori Pembaca Pelajar saya
Remaja / Pelajar
Belia / Penuntut IPT
Dewasa
Warga Pendidikan
Komen dan Cadangan penambahbaikan blog.
Kongsikan apa-apa sahaja. Utarakan soalan anda. InsyaAllah, saya akan berusaha menjawabnya.

This contact form was created by Freedback.

Berpindah-MOVING-

assalamualaikum.

Bermula Januari 2012, anwarjauhari telah menjadikan blog http://cikguhairul.blogspot.com sebagai laman utama.

Justeru, laman anwaruitm ini hanya akan digunakan bagi memuatkan entri tahap tinggi yang tidak sesuai dimuatkan di dalam blog cikguhairul.

Walaupun begitu, setiap komen dan maklumbalas (borang freedback) yang pengunjung tinggalkan tetap saya berikan perhatian.InsyaAllah.

Sunday, January 25, 2009

entry sempena cuti semester

alhamdulillah,
dah lama tak update blog ni. entry terakhir sebelum masuk semester awal januari lepas. tentulah kisah yang diceritakan mengenai aktiviti semasa cuti.

entry kali ini nak cerita sikit perkembangan sepanjang semester.

25 jan: konvoi bermotor ke i FEST anjuran YaPEIM di Mid Valley megamall.inilah kali pertama menjejak kaki ke Mid Valley.dan trip perjalanan jauh JCN4487 selepas mengalami beberapa transformasi major ke atas sistem enjin dan cover setnya. Alhamdulillah, banyak manfaat dan pelbagai produk tester berjaya dicicipi. i Fest ni membuka mata saya, kewajaran penganjuran expo dan pameran. ia amat membantu IKS memperkenalkan produk mereka dan membina jaringan niaga yang lebih luas. barulah saya sedar, pelbagai produk tempatan yang lebih kreatif dan bermutu wujud, namun kurang dikenali....dan expo amat membantu dalam hal ini.

petang ni pulak, saya bertugas menjaga booth pameran PEMBINA di PKNS shah alam. sempena karnival Maal Hijrah Belia 1430/2009. tahniah kementerian belia dan sukan kerana penganjuran karnival ini. cuma , terharu sedikit apabila majoriti booth yang dibuka adalah booth biasa . hanya ada beberapa booth dari kementerian dan satu sahaja NGO yang buka booth. tidak lain dan tidak bukan PEMBINA.

24 jan: pada hari ini, saya ke masjid negeri. menyertai seminar BALDATUN TOYYIBATUN WA RABBUN GHAFUR...anjuran

No comments: