Pages

ASK ME .......fill in the boxes with your questions. InsyaAllah, get the answer within 48 hours!

Name:
Email Address:
Kategori Pembaca Pelajar saya
Remaja / Pelajar
Belia / Penuntut IPT
Dewasa
Warga Pendidikan
Komen dan Cadangan penambahbaikan blog.
Kongsikan apa-apa sahaja. Utarakan soalan anda. InsyaAllah, saya akan berusaha menjawabnya.

This contact form was created by Freedback.

Berpindah-MOVING-

assalamualaikum.

Bermula Januari 2012, anwarjauhari telah menjadikan blog http://cikguhairul.blogspot.com sebagai laman utama.

Justeru, laman anwaruitm ini hanya akan digunakan bagi memuatkan entri tahap tinggi yang tidak sesuai dimuatkan di dalam blog cikguhairul.

Walaupun begitu, setiap komen dan maklumbalas (borang freedback) yang pengunjung tinggalkan tetap saya berikan perhatian.InsyaAllah.

Monday, September 14, 2009

tawaran SKP konvokesyen UiTM ke 71

assalamualaikum

saya diarahkan untuk mencari seramai 30 orang pelajar untuk skim khidmat pelajar istiadat konvokesyen ke 71 UiTM.

keterangan:
tarikh istiadat: 15-27 oktober
tarikh bertugas: 10-30 oktober
bayaran: RM4 sejam
Pihak terlibat: unit pengurusan rekod dan konvokesyen (urusetia), membantu unit
keselamatan, membantu unit kesihatan.

Tugasan (tertakluk perubahan):
mengurus jubah, mengagih jubah, mengurus aturan graduan,
memeriksa sahsiah graduan, membantu unit keselamatan, urusan bas
dan parking, memeriksa suhu graduan, mengawak pergerakan ibubapa
graduan , menguruskan skroll, tuntutan skroll dan sebagainya..

kelebihan; pengalaman bertugas dengan UiTM., berinteraksi dengan graduan
dan ibubapa graduan, makanan sepanjang bertugas disediakan.

sangat-sangat diperlukan. saya perlu cari 30 orang. dan tolong hubungi saya segera...sebelum 20 sept.

H.anwar
013-6607046
anwaruitm@hotmail.com
cahayaintan@yahoo.com.my
www.anwaruitm.blogspot.com

6 comments:

anwarjauhari said...

alhamdulillah. dah ada sorang...ada 29 lagi...

tengku aziah said...

nuar, maaf ez xbleh join, ez ade test and presentation byak time tu...maaf ye

anwarjauhari said...

takpe..tapi kalau ada kawan2 yang takde exam...bgtau la..

tengku aziah said...

nuar, kite kne ade entase ke? klu skip tugasan tuk pg exam bleh?

anwarjauhari said...

boleh je..konvo 15-27okt. tak ramai minat kerana time tu byk asgmt dan study week.
10-15 okt tu hanya preparation, dan 27-30 0kt tu cuma kemas2 shj.

exam mula 28okt...

skp ni macam kerja ofis biasa la, kalau ada hal kita jumpa bos mintak cuti/skip...ini bukan kerja persatuan, ini kerja ber 'punch kad' dan bersistem.(taraf staf kontrak la)

makan free sepanjang bertugas.tempat tinggal boleh diuruskan.
.


send nama no ic, no matrik kpd saya. no baru tau 0136607046

fifie said...

salam.sekarang nie encik ada perlukan sesiapa tak nak join SKP ? kalau ada kekosongan, saya teringin nak apply.